Compania Noastra

Totul dintr-o singură sursă

Dezvoltatori imobiliari, constructori sau operatori pe piaţa imobiliară – IMMOHOLD are aceste competenţe legate bine într-o singură sursă. Din 1985 experienţa se combină cu un Know-how cuprinzător şi prin aceasta se creează o bază importantă pentru ca standardele internaţionale să devină echitabile. Managementul propriu al clădirilor garantează un înalt nivel de calitate pe termen lung. În plus IMMOHOLD în calitate de dezvoltator imobiliar poate aborda în mod ideal dorinţele şi nevoile individuale ale chiriaşilor şi ale cumpărătorilor. Ne-am specializat pe parcurs să realizăm imobile de înaltă calitate. La alegerea locaţiilor se are în vedere în mod special ca imobilele să ofere o locaţie optimă care să asigure totuşi rentabilitate în ceea ce priveşte nivelul preţurilor.

Imaginea noastră externă oglindeşte seriozitate, încredere, competenţă şi deschidere spre colaborare. Scopul nostru declarat este asigurarea unui succes durabil pentru compania noastră prin colaboratori implicaţi şi relaţii de afaceri de succes. Clienţi naţionali şi internaţionali mizează pe calitatea IMMOHOLD.

Grupul IMMOHOLD dispune de societăţi afiliate în Austria, Germania, Cehia şi România care se ocupă de partenerii noştri de cooperare direct la faţa locului.