Filiale

ROMÂNIA

DOMENIUL FOTOVOLTAIC în ROMÂNIA

Dezvoltatori imobiliari, constructori sau operatori pe piaţa imobiliară – IMMOHOLD pune accentul împreună cu societatea-fiică OLREDO ROM SRL pe creativitate, investiţii inovative şi o atitudine ecologică faţă de natură şi şi-a impus scopuri ambiţioase prin producerea de energie din surse regenelabile şi din utilizarea acestora. Prin construirea a două instalaţii fotovoltaice mari la Buziaş şi Brestovăţ se poate produce curent avantajos şi fără emisii pentru multe decenii. România este cunoscută pentru că are o radiaţie solară foarte bună şi tarife de racordare mai sigure, fiind o piaţa cu potenţial nou dezvoltată.

Austria

RI Realinvest – O companie cu viziune pentru viitor

RI REALINVEST GmbH aparţine grupului de firme Immohold AG şi operează atât prin intermediul unui birou la Viena cât şi prin intermediul unuia din Linz. Compania este modernă şi profesionistă şi se remarcă prin know-how cuprinzător, experienţă pe termen lung şi modalităţi necomplicate de comunicare. Noi realizăm proiecte pentru constructii de birouri şi locuinţe şi dezvoltăm, realizăm şi administrăm clădiri de înaltă calitate în Austria. Imobilele noastre sunt deosebit de interesante tocmai pentru că prezintă un standard arhitectonic ridicat, iar închirierea este atractivă şi convenabilă.

GERMANIA

BERIMO – Locuinţe, birouri şi suprafeţe industriale în inima Europei

Marcat de istoria sa emoţionantă şi de schimbările razante din ultimele două decenii, oraşul Berlin exercită o fascinaţie deosebită. La mai mult de douăzeci de ani de la căderea zidului şi de la reunificarea Germaniei el se prezintă ca o metropolă cosmopolită din inima Europei. Exact acolo este sediul social al BERIMO – o companie a Grupului IMMOHOLD.

Colaboratoare şi colaboratori compenteţi şi implicaţi vă oferă cu plăcere sprijinul în această metropolă pulsatorie pentru a vă găsi o locuinţă sau o suprafaţă pentru exercitarea activităţii profesionale. În proprietatea noastră se găsesc clădiri de locuinţe şi de afaceri cu poziţionare centrală.

CEHIA

CONSULT GROUP INT. S.R.O. – Know-how Immo cu soluţii individuale

Filiala noastră tehnică s-a născut deja din 1988, iar de aici s-a format în anul 2001 Consult Group Int. Spol. s.r.o. care a activat încă de la început în domeniile development, închiriere, administrare şi consultanţă. Multe dintre locaţiile noastre se află în centrul oraşului Praga şi adăpostesc pe lângă locuinţe şi birouri de avocatură internaţionale, companii IT şi domicilii sociale pentru societăţi. În cadrul developing-ului ne concentrăm pe proiecte mici, exclusive cu un mare potenţial de dezvoltare.