Servicii

VÂNZARE

Vânzarea unui imobil este o chestiune instensivă din punct de vedere al timpului şi al costurilor pe care le impune. Vă garantăm o prezentare şi comercializare profesionale, negocierea cu părţile interesate se realizează la un înalt nivel. Noi pregătim cu meticulozitate toate datele şi faptele relevante. Găsirea preţului se bazează pe o evaluare profesională, se pregătesc scenarii de atingere a obiectivelor. Noi creăm descrieri elocvente ale statusului, situaţiei şi ale preţului şi garantăm transmiterea de fotografii calitative. Programarea pentru vizitare joacă un rol important, iar noi ştim cum să punem accentele potrivite. În final avem grijă să asigurăm o vânzare a imobilului profitabilă şi fără probleme, cunoscând toate etapele necesare de desfăşurare şi cunoscând toate faptele hotărâtoare în legătură cu contractele.

ÎNCHIRIERE

Piaţa imobiliară se supune unei tranziţii permanente şi trebuie să reacţioneze la necesităţile aflate constant în schimbare ale cumpărătorilor, vânzătorilor, chiriaţilor şi locatorilor. Oferim soluţii adaptate la dorinţele şi necesităţile individuale ale fiecăruia. Serviciul nostru personalizat conţine o bună consultanţă prin telefon precum şi pe e-mail. Bineînţeles vă stăm la dispoziţie oricând şi pentru o discuţie faţă în faţă. Veţi primi întotdeauna o informare fundamentată pe măsură şi consultanţă în legătură cu toate chestiunile relevante. Lucrăm la nivel internaţional cu colaboratori locali, astfel că la noi vă veţi simţi pe mâini sigure şi de încredere.

DEZVOLTARE DE PROIECT

Dezvoltarea de proiect începe la noi de la ideea proiectului, se continuă prin concept spre planificare, se dezvoltă apoi şi se realizează şi bineînţeles se oferă şi după finalizare asistenţă şi sprijin pentru comercializare. Focusul principal cade asupra optimizării costurilor de investiţie cu respectarea reglementărilor legislative precum şi asupra criteriilor de valorificare funcţionale şi estetice.  Dezvoltăm concepte de clădiri şi abordări cu acordarea unei atenţii sporite pentru consumul de energie, producţia de energie, confortul utilizatorului precum şi pentru funcţionalitate şi estetic. Astfel realizăm clădiri pe măsură, inovative şi multifuncţionale.

FACILITY MANAGEMENT

Oferim un număr mare de Facility Services pentru ca cei aflaţi în chirie la noi să se poată concentra asupra competenţelor lor principale. Managementul clădirii este o partea a Facility Management şi cuprinde pe lângă administrarea proprietăţii şi asistenţa în construcţii pentru clădiri. Procesele de execuţie sunt privite în ansamblul lor în cadrul FM. Obiectivul execuţiei coordonate de procese este acela de a scădea în mod durabil costurile de exploatare şi de administrare, de a flexibiliza costurile fixe, de a asigura accesibilitatea tehnică a instalaţiilor, precum şi de a menţine pe termen lung valoarea clădirilor şi a instalaţiilor. 

ADMINISTRAREA PROPRIETĂŢII

Ne considerăm a fi un management imobilar cuprinzător care îşi dă silinţa de a administra cât mai bine posibil imobilele şi care poate asigura pentru chiriaşii săi un grad cât mai înalt posibil de satisfacţie. Doar printr-o bună colaborare se poate atinge o asigurare şi o creştere pe termen lung a valorii. O transparenţă ridicată este de la sine înţeleasă. Vă oferim experienţa acumulată de noi pentru o soluţie cuprinzătoare a agendei dumneavoastre individuale de lucru. Pe lângă aptitudini juridice şi tehnice precum şi calificare comercială avem şi calităţile noastre umane şi empatia ce ne caracterizează care ne descriu ca „ACEA“ administraţie care suntem până la urmă. În cele din urmă ne distingem prin flexibilitate, exactitate, comprehensiune şi onestitate.